Stressed, but its worth it.

En så stressende dag har jeg ikke hatt på lenge, men det minner meg bare om at jeg er for slapp til alle tider. Jeg gidder ikke våkne til tiden selvom jeg alltid vet at jeg kommer for sent til skolen. Et ord: RUTINE, jeg må klare å få rutine inn i hverdagen min. Altså; våkne-skole-slappe av- lese-sove... Det er drømme-rutine-planen. Dagene mine er mer sånn: Stå opp seint- skole - slappe av - slappe av - data - data - sove etter kl 00.00. Ikke bra. Jeg skal forandre på det her, helt seriøst. I dag har jeg hatt mer enn nok tid til å tenke over livet, 3 timer forsinka transport er ikke så ille allikevel. :) 

Og når jeg kom meg hjem, så hadde jeg fått utrolig fine brev i posten, så da er det bare å sette seg ned å skrive noen fine brev tilbake, jeg ble så glad da jeg så de! :)

Edit; Hvorfor blir jeg sjalu, hvertfall når vi ikke en gang er sammen? Følelser, kanskje? Nei takk, spar meg for det denne gangen, vær så snill.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits