Boys, can't live with them, can't live without them.

Menn, gutter, umodne vesener, kall dem hva du vil. Jeg føler alle gutter er samme, at de bare har en tanke i hodet sitt, altså sex. Selvfølgelig er ikke alle slik, men det er en tanke jeg går rundt å tenker på etter det som har skjedd. Og jeg har heller ikke verdens beste erfaring når det gjelder gutter.

Gutter er like som jenter hører jeg ofte, men bare at de er flinkere til å skjule det vi kaller for følelser. Guttene jeg har vært bort i virker som følelsesløse folk alle sammen. Men jeg føler det er en person som jeg kan klarer å stole på til slutt, en som jeg har vært god venn med ganske lenge nå. Han har jeg fortalt mye til, ikke alt, skjønt, men ganske mye. Han merker at jeg er såret og at jeg har vanskeligheter med å føle noe for noen. Han sier at jeg burde åpne hjertet mitt igjen, for da vil jeg føle meg levende. Jeg skal jo prøve å åpne hjertet mitt, jeg bare venter på den rette personen som ikke kommer til å knuse det. For det er ikke en leke som alle gutter kan leke med, det er faktisk et levende organ som har vanskeligheter med å slippe mennesker inn.

Jeg håper at jeg ikke tar feil denne gangen, for jeg vil ha en person, en gutt, som jeg kan stole på. Han virket så genuin for hvert ord han sa. Jeg har jo lært at gutter er flinke til å lyve, de er faktisk eksperter på det området. De trenger bare å se deg dypt inni øynene, så faller du for den magiske glimten i øye dems. Så enkelt er det.

Jenter blir lurt, fordi gutter lurer jenter, det er den endeløse sirkelen. Punktum, finale. 

 

Én kommentar

♥ Eva

05.sep.2011 kl.16:24

WORD! mihi ..

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits