Too COOL for SCHOOL.

Skolen har startet for snart 1 mnd siden. Hva har jeg gjort? Ikke noe. Jeg har ikke orket å ta opp en bok å kikke på den en gang. Og jeg skal liksom lese 200 sider i uka? Virkelig? Hvor er motivasjonen. På høyskole og universitet så er man mye mer uavhengig, jeg vet ikke helt om jeg liker uavhengigheten egentlig. 

Jeg kommer hjem, ser bøkene og blir deprimert... Haha, neida, det er ikke helt sånt, men nesten. Alt annet virker så mye mer interessant enn å sitte å lese i en 500 siders bok. Alt, til og med og bare stirre på veggen.

Det hjelper svært lite, jeg understreker SVÆRT LITE når den ene vanskeligste boken er på nynorsk, med bitte bitte liten avisskrift. Jadda.

Fra i morgen er det andre boller i ovnen, fokuset må på. Jeg trenger bare litt motivasjon og en blyant, så kan jeg starte the hard work. 

Fremover blir bøker prioritert fremfor data og andre godsaker, bare så det er sagt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits