The girl who never gave up.

Det var en gang en jente som hadde vært gjennom det meste i livet. Hun har hatt både triste og gode stunder. Denne jenta er svært innesluttet, men om du er verdt det så åpner hun seg for deg. Hun har mange triste historier og fortelle, men hver dag våkner hun opp og tenker; Det er en ny dag. Smilet hennes er verdt mer enn 10 000 millioner kroner. Når hun smiler er det som om tusen soler stråler opp, fordi smilet hennes er ekte. Og selvfølgelig, hun klarer å forfalske et smil også, men det er kun til de som fortjener det. Hun snakker ikke med hvem som helst om hva som helst, hun må kunne stole på personen før hun gir noe av seg selv. Hun har de vakre brune øynene som lyser opp når hun hører en godt nyhet, men det er også de øynene som kjemper imot tårer når hun hører noe som ikke er verdt å høre.

Denne jenta kan beskrives med mange forskjellige ord, men et ord som beskriver henne meget er: STERK. Hun har vært gjennom så mye, men hun klarer å lyse opp dagen til alle andre. Hun er ren godhet, finnes ikke ondt i henne.

I dag fikk jenta vite en god nyhet, en nyhet som kommer til å forandre på livet hennes. Jeg var ikke der for å se hennes øyer lyse opp og hennes munn smile som aldri før, men jeg kan se det for meg. Jeg kan se for meg at jenta endelig har funnet fred i livet. Livet hennes er bra, men nå er det enda bedre. Hun skal oppleve alt.

Jeg gleder meg til den dagen jeg kan feire med den mest fantastiske jenta i verden. Hun fortjener å være lykkelig og glad, hun fortjener ikke vondheter, negativiteter og tull. Hun er et individ som verden burde være stolt av å ha. Hun er den beste!
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits