Confidence is the key to success.

Det er mange jenter der ute som sliter veldig med selvtilliten, blant annet meg selv. Jeg tror grunnen til dette er fordi vi velger helt feil forbilder når det gjeder skjønnhetsidealer.

Vi ser opp til mennesker som Miranda Kerr, Megan Fox og Kim Kardashian. Men en ting vi ofte glemmer å peke på er at alle disse har personlige trenere, make up artister som får dem til å se helt feilfrie ut og frisører som jobber flere timer med håret dems!

Jeg har utrolig mange komplekser, men hva er vitsen egentlig? Hvorfor bare ikke legge disse kompleksene til side og begynne å se på de positive tingene. Det er ofte slik at med mindre du sier til noen: "Søren, jeg har en stor kvise midt på nese", så legger de ikke merke til den. Prøv å "elsk "feilene" dine for det er de som gjør deg til den du er, det er ganske klisje, men sant. 

Har du lagt på deg litt og du er misfornøyd med det? Vel, hva hjelper det å klage? Om det er noe du virkelig er ufornøyd med og det rakker ned på selvtilliten din, så fiks på det. Jeg bryr meg ikke om du måtte ta en plastikkoperasjon, det er verdt det, så lenge du for tilbake den gløden av selvtillit. 

Selvtillit er nøkkelen til alt det gode. SÅ lenge du er fornøyd med hvordan du ser ut og slutter å klage på det, så kommer livet til å bli mye bedre på alle måter. : - )

Vel, jeg er ganske misfornøyd med meg selv, men jeg skal nevne 3 ting som jeg er fornøyd med:

  • Øynene mine (likte ikke brune øyner før, men nå syns jeg faktisk det er ganske fint)
  • Neglene mine, fordi de er ganske lange, heldigvis har jeg ikke arva neglene fra mamma!
  • Smilet mitt, kun fordi jeg elsker å smile og være glad.

Q: Så fortell meg hva er 3 ting DU liker med deg selv?

Z207826835_large_156739718_large

2 kommentarer

pinkygirl

15.sep.2011 kl.16:10

du er fin både på utsiden og innsiden kjære!<3 ehh, hva skulle jeg ha gjort uten smile ditt.

Caroline

18.sep.2011 kl.21:04

det var ganske morsomt du nevnte akkurat de 3 kjendisene, fordi det er tross alt de som er de mest etterlengtede i hele bransjen nesten når det gjelder utseende

jeg er fornøyd med håret mitt, øynene mine og kroppen min faktisk. jeg er en av dem som synes personer uten sminke er mye vakrere enn de med sminke. med sminke blir du "babe" eller stemplet. uten sminke viser personligheten din deg mye mer :-)

elsker å snakke om sånt! det er så sinnsykt gøy å diskutere selvtillit og hva som må til osv ^^

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits