Don't judge anyone unless you're perfect.

Mennesker er så flinke til å dømme andre folk enten det kommer til utseende, personlighet eller sosial status. Hvorfor dømmer vi, har vi ikke andre ting å gjøre? En person som dømmer andre mennesker må virkelig ha lite å gjøre i denne verden. Ja, han er kanskje litt for feit, bråkete og fattig... Hva så, han er det for seg selv og ingen andre. Vi kan ikke dømme noen med mindre vi vet hele historien dems. 

Om du skal dømme noen så skal du være helt feilfri og perfekt selv, noe som du neppe er. Jeg er lei av mennesker som baksnakker, gir stygge blikk og ler bak din rygg. De aner ikke hvor mye jeg som en person har vært gjennom. Ja, jeg skjuler det, jeg går ikke rundt og forteller til hver person i mitt liv hvor mye jeg har vært gjennom. Det gjør vondt når folk ser på deg med stygge blikk. Det gjør vondt når de ikke forstår hva du går gjennom. Det gjør vondt når de sårer deg. 

Men du er verdt mye mer enn folk som er falske, de er ikke vits å bruke tiden sin på i det hele tatt. Så lenge du selv vet at du verdt det og at det er en person der ute som kommer til å være takknemlig en dag for at du eksisterer, så stå på. Ikke la vonde ord såre deg og ikke la stygge blikk stopp deg. Du er en fasit på deg selv, bare du vet din hele historie, du og Gud. La Gud være den eneste som dømmer deg, utesteng alt annen som er usaklig. Ta til deg konstruktiv kritikk og lev livet ditt, uansett om folk prøver å stoppe deg. Stå på. 

Tumblr_lpoe8hamvc1qlxz9yo1_500_large
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits