Cause through the drama, I can always depend on my mama.

(PS: langt personlig innlegg.)

No love for my daddy, cause the coward was'nt there.

Jeg har aldri skrevet et innlegg om hvor mye jeg virkelig bryr meg om mammaen min. Hun er den personen jeg går til når jeg har det vanskelig. Hun er den personen som prøver å hjelpe meg på alle mulig måter. Mammaen min har vært gjennom mye dritt og mye av den dritten er pga meg. Barndommen hennes var ikke enkel og det har virkelig ikke livet hennes heller vært. 

Hun prøver alltid å gjøre det som er best for oss barna og hun setter aldri seg selv foran andre. Det gjør virkelig vondt i hele hjerte å se mamma gråte, jeg føler jeg blir svak bare av tanken. I dagens samfunn føler jeg vi får det meste servert på et sølvfat og vi tenker ikke gjennom hvor mye foreldrene våre faktisk har vært gjennom. Jeg er en 19 år gammel år jente som har forstått dette nå. Det tok meg hele 19 år for å forstå, men jeg forstår deg mamma, endelig, til slutt. 

Ja, jeg blir sur når du gir meg et spark for at jeg skal pushe meg selv til å gjøre det rette. Men jeg vet du gjør det for mitt eget beste. Du er den jeg alltid kan stole på. Du føler min smerte og jeg føler din smerte. Jeg er glad jeg har arvet min styrke fra deg og jeg er glad jeg har arvet smilet ditt. Det smilet elsker jeg. Det er ikke ofte jeg ser deg smile, men når jeg gjør det, så lyser det opp dagen min. Ofte blir du undervurdert av både meg og brødrene mine. Vi setter ikke nok pris på deg, men dette mener jeg av hele hjertet mitt; Takk for at du har taklet alle situasjonene slik du har taklet de. 

Du har båret meg i 9 smertefulle måneder og jeg skal ikke skuffe deg, jeg skal få de 9 månedene til å være verdt det. Jeg skal være verdt det. Du fortjener å bli imponert på alle måter. Jeg skal gjøre mitt beste for å være et godt forbilde for de to yngre brødrene mine. Jeg skal gjøre deg stolt.:)

Jeg savner alt ved deg, men jeg klarer meg selv. Du har lært meg å være sterk og uavhengig. Du har alltid sagt at jeg aldri må være avhengig av noe eller noen, for da kommer jeg til å synke til bunnen som et anker. Jeg savner den gode maten din, men heldigvis ser jeg deg snart igjen. Neida, jeg savner bare å se deg, å ha deg rundt og ha en som virkelig bryr seg. 

Jeg er stolt av å ha en mamma som deg og jeg lært mye av deg. Når jeg får/ hvis jeg får barn så skal jeg prøve å være en god mor slik som deg. Min kjærlighet for deg er alltid der, selv om jeg aldri viser deg det.

For å få sagt det i få ord: Jeg elsker deg virkelig, min kjære mamma. 

Tumblr_lnoactcl9c1qepif9o1_500_large
Én kommentar

SURE FACE

26.sep.2011 kl.09:05

Bra skrevet! Elsker min mamma óg, vet ikke hvor jeg hadde vært i dag om hun ikke hadde støttet meg og mine valg.

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits