No one can take your dreams from you.

I natt hadde jeg verdens merkeligste drøm, som var delt i to på en måte. Her er første del:

Jeg var på en flyplass og ventet på en gutt som jeg hatt crush på leenge, la oss kalle denne gutten V. Han sto og ventet på meg og når han så meg så kom han bort og bærte meg opp. Jeg ble så glad og han hadde kjøpt roser til meg. Vi kysset og det kysset føltes så ekte. Så var vi i byen han bor i. Jeg barberte meg (?) ute og jeg var alene. Plutselig kom en av vennene hans bort og sa at han var med en annen jente. Jeg ble lei meg. Men så så jeg han med jenta og de var bare venner. Så ente det opp med at vi hadde sex, selvfølgelig, beste sexen noen gang! Han var så øm og så god. AWWW, søteste og merkeligste drømmen ever. Nei, jeg er ikke over han, hehe. 

Drømmesymboler:

Forelskelse :Hvis du er forelsket i en drøm viser dette ofte at du ikke er virkelig forelsket. Du har skyldfølelse fordi du har misledet denne personen. 

Kyss :Hvis det skjer i mørket symboliserer det fare.

Liker du å bli kysset vil du få kjærlighet og fred. 

 

Barbere :

Barbering er generelt en advarsel mot å fortelle hemmeligheter, investere og låne eller låne ut penger i den nærmeste fremtiden.

 

Sex : Å ha sex med en tidligere venn eller kjæreste betyr enten at du savner denne personen, eller egenskapene til denne personen. På offentlig sted: Det er enten en hemmelighet som har blitt offentlig kjent, eller så kan du lett bli såret. Å ha sex i en drøm kan også være et symbol på at du må få et mer avslappet forhold til sex. 

 Andre del av drømmen er virkelig ubeskrivelig. Meg og broren min, han minste, vi var på en skøytebane uten skøyter! Hahah, og det som skjedde var at jeg tryna skikkelig. Helt sykt, hele ansiktet mitt ble deformert, blåmerker overalt. Så broren min ringte en taxi og taxisjåføren var Marcus.. Ja.. Merkelig. Han spurte om det gikk bra, jeg klarte ikke å åpne munnen en gang. Så kom jeg hjem, men jeg klarte ikke gå.

Drømmesymboler:

 Bror :Din bror symboliserer generelt enten hell eller tap av noe.

Skade :Får du en skade på en kroppsdel må du se på hva denne kroppsdelen symboliserer. Generelt kan man allikevel si at en fysisk skade betyr at du må være forsiktig. 

 

Ansikt :En drøm om rare ansikter symboliserer fare.

 Drosje :Er du sammen med andre kan du bli plaget av sladder.

Smerte :Føler du smerte kan det hende du straffer deg selv for noe du angrer på, men som du ikke trenger å angre deg for.

Herregud, merkelige drømmer... 

254509_2132750722361_1353832144_3795226_4223787_n_large
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits