Kind of a different day.

I dag klarte jeg overaskende nok å våkne opp til tiden og komme meg på skolen, må si jeg er ganske  stolt av meg selv. Vi lærer om generasjoner og medie. Kan si at i dag har vært en lærerik da med masse spennende stoff. Tror nok noe som spiller inn er om jeg bestemmer meg for å følge med, så blir stoffet faktisk ganske spennende. 

Bestejenta mi skal også opereres i dag, så håper jeg hun kommer levende ut av operasjonen. Det blir en stor forandring, tror jeg. Men du er vakker på hvem som helst måte min kjære. Elsker deg over alt. 

Resten av dagen skal gå til litt husvasking, det ser ikke så ille ut her, men jeg er i humør til å støvsuge, til å ta oppvask og til å rydde alt rent. :) Altå, jeg er i god humør i dag, aner ikke hvorfor, men føler dette blir en bra dag. Så lenge jeg er motivert. 

Elsker deg, bestevenn. Tenker masse på deg. 

Tumblr_kwo55afv4b1qaikvbo1_500_large

Skulle ønske jeg følte meg like motivert hver dag, sånn som jeg gjør i dag!
2 kommentarer

mathilde

11.okt.2011 kl.11:34

fin blogg! blir veldig glad om du kommenterer tilbake:-)

Taiba

11.okt.2011 kl.11:34

fint sitat :)

hyggelig med en kommentar tilbake :)

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits