Fuck this shit.

When am I going to have a happy ending?

Når den "søteste" gutten kan være en idiot, hvem andre kan være det da? Jeg trodde han var søt, usikker gutt som virkelig brydde seg om meg. Der viste seg at jeg tok feil, igjen. 

Sakte men sikkert begynte jeg å falle for han. Selv om vi 100 verdener fra hverandre og vi ikke passer sammen på noen måte. Han fikk meg til å føle meg som om jeg verdt noe, som om noen faktisk brydde seg om meg. Men dette var tydeligvis falske følelser. 

Tumblr_lstviah2s91qfhbyro1_500_large

Så går jeg inn på facebook og sjekker profilen hans og han er i et forhold. Hvorfor var du sånn mot meg da? Hvorfor? Jeg aner ikke hvorfor jeg er så "sjokka", jeg burde jo ha lært til nå at alle gutter er idioter. Kanskje feil å skjære alle under en kam? Ja, sant det. Men alle guttene jeg har vært glad i, har aldri vært glad i meg tilbake. Eller, de har lata som de har vært glad i meg... Im sick of it. 

Girl-hair-pretty-woman-favim.com-175736_large

85776881302029775728

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits