Forever afraid of being loved.

(ikke bruk tiden din på å lese dette rotet.)

Uansett hvor ofte jeg sier, nei, jeg skal ikke falle for han, nei, jeg skal klare å kontrollere følelsene mine denne gangen, så skjer det. Jeg klarer ikke å kontrollere noen ting ved meg selv, jeg er egentlig en veldig svak person. Så klart, jeg forteller ikke den personen jeg har følelser for at jeg har det, men det gjør så vondt.

Det gjør så vondt å tro at det kanskje kan bli noe, men så blir det ikke noe. Jeg er redd for å bli oversett, for å være usynlig, for å være en taper. Jeg er redd for å vise mine ekte følelser, jeg er redd for å si ifra og jeg er redd for å være meg selv. Jeg er redd for alt. 

Jeg blir veldig fort sjalu. Jeg er usikker på meg selv. Jeg tror noen ganger at verden hadde klart seg bedre uten meg inni den. Jeg tror jeg ikke er verdt noe. Jeg hater meg selv av og til. Jeg tror familien min hater meg. Jeg tror ingen bryr seg. Jeg tror jeg aldri kommer til å finne den rette.

For en gangs skyld vil jeg ha det bra, jeg har sagt det mange ganger. Jeg skal prøve mitt beste for å ha det bra. Jeg vil lykkes. Men det er noe inni meg som stopper meg. Det er noe som får meg til å gråte uten grunn, det er noe som ikke kan forklares, det er noe som gjør kjempevondt. Det er et tomrom inni meg. Jeg føler meg alene hele tiden, selv om jeg er blant folk. Jeg føler jeg er min egen verden, jeg føler jeg ikke er ment til å leve. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits