Kim Kardashian og Kris Humphries skilles etter kun 72 dager.

Superstjerna (Som vi egentlig ikke vet hva er kjent for.) Kim Kardashian skiller seg etter kun 72 dager. I følge et magasin var det pga det påsto at de "ikke passet sammen". 

Om du spør meg så syns jeg dette er sinnsykt patetisk. Hvordan kan folk behandle ekteskap som om det ikke har noe betydning i det hele tatt? Hun brukte hele 17 millioner på bryllupet. Hun sa at hun var forelsket og at hun elsket Kris. Hva søren? 

Ekteskap er det sterkeste båndet du kan inngå med noen, så jeg syns ikke folk skal ta det for gitt. Hvis to personer er sikre på at de elsker hverandre og at de er klare til å leve resten av livet med hverandre, så kan de gifte seg. Hvis de kun er forelsket og drømmer om et lukseriøst prinsessebryllup, så er de nok ikke klar for det. 

Og så tror jeg egentlig Kim fortet seg veldig med å gifte seg. MIN MENING: Jeg tror egentlig hun bare var sjalu på Khloe og Lamar fordi de har giftet seg. Og hun er sikkert også sjalu på Kourtney og Scott, siden de bygger opp forholdet sitt og har fått en sønn; Manson. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits