Waiting for a miracle.

Huff, i dag skjedde det noe veldig flaut. Han kjekke gutten i klassen satt ved siden av meg, igjen. Det var flaut det:

1. Magen min romla x antall ganger. HØYT.

2. Når jeg skulle forbi han holdt jeg på å tryne.

3. Han sa: " Klarer du å komme forbi?" med det største fineste smilet, mens jeg bare: "Jada" rødmende. 

Herregud, så flaut... Han tror sikkert jeg er en retard nå, men egentlig bryr jeg meg ikke. Men han er fin gutt og herlig å se på. 


Ja, det jeg egentlig skulle skrive om var at jeg vil forandre meg. På alle måter. Jeg vil bli tøffere, jeg vil tørre å si fra. Jeg skal få mer bein i nesa! Jeg vil ikke at folk skal bruke meg på hvilken måte de vil. 

Jeg har forresten begynt å lese, endelig begynner jeg å blitt mer fornuftig enn det jeg har vært hittil. Det er ikke så allerverst stoff, men kjedelig er det jo. Skal nok gjøre det beste ut av det. Jeg skal, jeg skal, jeg klarer, jeg skal bli en jente som folk skal være stolt av! Jeg skal ikke bli en samfunnstaper.


For første gang har jeg sett på GLEE. Jeg må si det er et sykt bra show. Morsomt og det får opp humøret mitt med alle de gode sangene. Anbefales sterkt! Her er en video til dere:

PUCK, herregud, så vakker gutt! Bare se:

Ja, da er det tilbake til GLEE, så sove. Natta, ha en fin kveld videre.
Én kommentar

pinkygirl

01.nov.2011 kl.22:41

ja du klarer det! stå på:)

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits