You put my love on top.

Jeg vil ha kjærlighet.

Jeg vil finne min livs kjærlighet.

Jeg vil elske.

Jeg vil ha klemmer.

Jeg vil kysse.

Jeg vil føle meg trygg. 

Jeg vil føle meg verdig.


Jeg har egentlig bare erfart dårlige "kjærlighetsforhold". Jeg har aldri fått prinsessedrømmen min, enda. Men en dag, en gang, vil jeg finne han. Jeg er sikker på det. Det er en der ute som kommer til å elske meg for akkurat den jeg er. En som kommer til å lage meg kakao når jeg er syk. En som kommer til å gi meg røde roser, bare for å vise at han er glad i meg. En som får meg til å smile når jeg er lei meg. En som elsker mitt ytre og mitt indre. 

Jeg vet han finnes, han er der ute. Selvom jeg har blitt såret mange ganger, så tror jeg på kjærligheten. Den er der ute. Et sted i verden. Det finnes en person som bare er laget for meg. Det sies at man må kysse mange frosker før man finner drømmeprinsen, nettopp dette er mottoet mitt. Når du har kjærlighetssorg så er det bare å tenke; han var jo bare en skitten liten frosk. 

Ekte kjærlighet finnes. Jeg vet det bare, jeg kjenner det på meg. 

Den dagen du stopper å tro på kjærlighet og mirkaler, er den dagen du stopper å leve. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits