Jeg smiler og ler, men det er mye du ikke ser.

I går var en vanskelig dag for meg på alle mulige måter. Jeg vet ikke hva det var, men jeg hadde mange blanda følelser. Jeg møtte en gammel slekting som jeg ikke hadde sett på 2 år. Det var helt fantastisk å se han igjen. Hans personlighet var akkurat som jeg huska han, men utseende derimot. 

Han hadde blitt kanskje 20 kilo tynnere, ansiktet var magert og han skjalv. Dere kan vel gjette dere til grunne til dette? Jo, dop og hasj. Han hadde slutta med hasj for et par uker siden, men han sa han skulle begynne igjen, for han så ikke noe mening med livet uten det. Han sa at han våkna hver dag og bare hadde lyst til å ta selvmord. På mange måter kan jeg skjønne han. Vi har samma tenkegang, vi er begge deppa, derfor var det godt å snakke med han. Jeg tror han trengte noen å snakke med også, noen som virkelig lytta mellom linjene. Han sa at den største grunnen til at han hadde begynt var familien, og den kan jeg skjønne! Familien vår er ikke akkurat den man kan skryte mest av. 

Og når jeg tenker meg om; Er det lurt for meg å bo med folk som driver med hasj? Presset kommer fra alle kanter og av og til føler jeg at jeg må ta bare for å bevise noe til dem. Slektningen min sa at: "Nei, ikke prøv det, menneker sier det ikke er avhengighetsskapende, men bare se på meg." Jeg fikk vondt i hele hjertet når jeg så på han. Det er ikke det at han ikke vil ha hjelp, men han har ingen til å hjelpe seg. 

Bare tenk på en setting; Jeg sitter deppa og tenker gjennom hvor ille livet mitt er, så kommer en av roommatesa mine og spør om jeg være med å blåse. Jeg tenkerr inni meg, jeg har lyst til å føle noe nytt, jeg har lyst til å føle meg fri. Det er ikke lett å si nei, absolutt ikke. Men jeg har troa på meg selv, jeg tror jeg kan klare det. Jeg må bare komme meg ut av dette helvete, fort!

Tenk, mennesker kan lure deg. De smiler, vi tror at alt er i sin skjønneste orden, men når det kommer til stykket, så tenker de innerst inne på at livet ikke er verdt det. Verden er et trist sted. Gutten var jo den smarte gutten, men nå hva har han igjen? Han har vært gjennom mye og noen takler det bare ikke alene, han trenger hjelp, men han har verken familie eller venner som kan hjelpe han. Jeg er alltid der for å lytte til han, uansett hva. 

Tårene renner og hjertet mitt føles trist. Det finnes så mange flere problemer der ute enn kviser og mensen, det finnes virkelige problemer. Man begynner jo bare for å ha litt uskyldig morro, men den uskyldige morroa kan du betale for resten av livet ditt. Noen dumme valg man tar kan jage oss for evig og alltid.

"Jeg ber for han, jeg ber for meg selv og jeg ber for alle menneskene som har det vanskelig, som vil gjøre noe bedre ut av livet sitt."

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits