PLAYER, PLAYER, PLAYER.

Jeg er over den tiden, jeg klarer ikke flere playere, de irriterer meg. Og hvorfor i det hele tatt player de? Hva vinner de med det? Det er jo helt patetisk. Det er sikkert fett å høre, aww, du er så kjekk av flere jenter, men tenker de på åssen jenta føler seg i etterkant? 

Du er dum, du! Du gir meg passordet til facebooken din, og sier jeg skal se på en video du har lagt til, og ser jeg at du har skrivd til en jente, på akkurat samme måte som du skrev til meg! Hva søren? Jeg vil ikke ha kontakt med deg mer, jeg har egentlig skjønt åssen person du er... Men jeg trodde du hadde forandra deg, men det har du tydeligvis ikke. Du skal ikke klare å playe meg, jeg er ikke en leke som du kan leke med, bare så du vet det!


Tumblr_lph69zdpdo1r0agmso1_500_large

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits