Getting played is hard.

Jeg har i flere innlegg nevnt at jeg virkelig misliker playere sterkt, men det er noe jeg ikke har innsett før i dag.. Jeg er jammenma en player selv, det fikk jeg høre godt i dag! Han jeg "playa" sa at jeg var en megge før som lekte med følelsene hans. Først skjønte jeg ikke helt hva han sa; men så sa han; ja, husker du den ene gangen? Da vi rota og du sa du gjorde det bare for gøy? Jepp, denne setninga kom fra en gutt sin munn, sjokkerende nok. Jeg har egentlig ikke tenkt på det slik, men hensikten var ikke å playe. Jeg er egentlig ikke sånn.. Jeg vil ikke være en drittsekk for jeg vet hvordan det føles.

Noe jeg visste veldig godt var at han hadde følelser for meg og disse følelsene tok jeg meg friheten til å leke med, noe som er utilgivelig. Jeg har blitt playa mange ganger og det gjør vondt hver eneste gang. Så jeg kan se den, han tror nok jeg er et hjerteløst monster, men innerst inne bryr jeg meg jo om han, jeg bryr meg om åssen har det. Jeg er ikke hjerteløs... 

Så spurte jeg om hvordan det går med kjærligheten, så sa han: "Det har aldri vært bedre og utvalget har heller aldri vært bedre".  Han prøver nok å gjøre meg sjalu, tror jeg. Men det var en frekk setning og den følte jeg veldig. Jeg ble lei meg når jeg hørte det. 

Det å vite at jeg har såra folk så hard, det gjør meg selv vondt. Håper alle jeg har såret noen gang tilgir meg, for jeg vil ikke være megge, jeg vil ikke være bitch.. Jeg vil kun være en person med følelser, en som bryr seg. Så beklager for alt det vonde. 

 


Tumblr_lsg10bcghg1qefad9o1_500_large

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits