i don't like this, but got to do it.

Akkurat nå sitter jeg på biblioteket og leser, skriver, hører musikk, er på facebook og litt av hvert. Mye deiligere enn å være hjemme skal jeg si deg. Eksamen nærmer seg med stormskritt og du kan si det sånn at jeg gruer meg ganske så mye.. Men det skal vel gå bra så lenge jeg prøver mitt beste. 


Hadde verdens merkeligste drøm i natt... En gutt som jeg ikke er stolt av å ha gjort ting med var med i den, la oss kalle han - - Vemund. Vi bare hang sammen, så spør han meg om jeg er jomfru, så sier jeg til han at; Nei, det er jeg nok ikke. Så spør jeg om det samme og han svarer at jenter står i kø for å ligge med han. Så sa jeg at jeg visste at han løy og at han sa det bare for å gjøre meg sjalu. Så sa han, ja, det er derfor, jeg er forelska i deg. Og kysser han meg, og dette kysset, har ikke ord en gang... Sykt, det føltes så sinnsykt ekte, beste drømmekysset noen gang. He-he, ja, det var en rar drøm det.


Tilbake til lesing og skriving nå! Skal sitte her til klokka 8 om kvelden, så blir det litt deilig å komme hjem og lage middag, nomnom, blir nok pizza og cola i dag ja!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits