Im grateful for skype and msn.

Først litt om dagen i dag: Mestparten av dagen har gått til lesing og skriving, altså pugging til en kjempestor eksamen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg gruer meg meget, men det er alltid viktig å tro det beste. Det var egentlig alt for i dag, spennende. 


Jeg er så glad for at programmer som msn og skype finnes, sånne programmer der du kan snakke så mye du bare vil med bekjente og venner. Det er så deilig å kunne se en person fra et helt annet land bevege seg på dataskjermen din. Du kan snakke timesvis, det er jo nesten som å være med personen på ekte, selvom en mangler den nærheten.

I går var jeg så "flink" 4.30, så jeg er egentlig passe trøtt i dag. Grunnen var at jeg snakka med en venn som har mistet en av sine nærmeste via msn...Jeg trøsta han og vi snakka lenge. Det ble en del latter og en del sorg. Vi snakka i over 5 timer. Det er så deilig å kunne snakke med en som bare er kompis, en som du ikke må prøve å imponere, en som du bare kan være deg selv med. Jeg stoler veldig på denne vennen, jeg er glad det finnes bra mennesker der ute. Derfor er jeg glad i msn, pga han bor langt unna og jeg kan snakke med han som om han er i samma rom.

Og det er også deilig å snakke med bestevenninna mi som bor velddig langt unna.. Savner hun så. Hun har forresten eksamen i morgen og den vil jeg ønske hun så mye lykke til med. Hun er en smart jente og dette klarer hun feilfritt!

Tumblr_lnm44y6g391qgyg0ko1_500_large_large
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits