Lost in myself.

Jeg har så mange spørsmål i hodet mitt for tiden. Spørsmål som ikke kan besvares. Jeg er så lei av verden, vi lever, men lever vi egentlig? Alt er en evig rutine. Det eneste menneskene i denne verden vil er å få deg til å føle deg dårlig. Folk er så egoistiske og jeg er så lei av det. Jeg føler at det ikke er noen i denne verden som bryr seg om meg, av og til. Jeg føler meg ensom, altfor ensom. Jeg vet ikke om jeg klarer det her mer.

Av og til tenker jeg hvordan ville mennesker reagert om jeg døde. Ville de blitt glade eller kanskje lei seg? Jeg vet ikke. En gang skulle jeg ønska jeg skada meg kun for å se hvor mange som faktisk besøkte meg på sykehuset. Jeg har en rar tankegang noen ganger. Jeg blir så fort stressa, jeg er en emosjonell person. Om du sier noe til meg som er negativt, så tenker jeg på det lenge. Jeg føler at mennesker har så store forventninger til meg, spesielt min mor. Det hun ikke skjønner og for så vidt ingen andre, er at jeg faktisk har det vondt inni meg, inni hele kroppen. Det føles som om jeg lever i en 80 år gammel kropp, det føles som om jeg har absolutt ingenting å leve for. Jeg kjenner ikke meg selv lengre, jeg er en ukjent i min egen kropp.

Jeg vil så gjerne ha det bra. Jeg vil så gjerne være glad, men jeg klarer ikke, alt jeg føler da er falsk lykke. Alle sier: Ja, men livet har jo oppturer og nedturer. Hvor er oppturene spør jeg da? Mange vil sikkert tenke da, men du går jo på skole og du har det bra, du gjør deg bare til! Folk kjenner meg ikke, jeg er flink til å skjule ting, det er en av mine sterke sider. Jeg skjuler hvordan jeg føler og jeg blir så frustrert når ingen vet at jeg skjuler ting.  

Jeg føler meg rett og slett bare fortapt i min egen kropp, i min egen verden og i min egen sjel. Det er like før jeg gir opp på livet. 


Tumblr_lnjpblojlq1qbpwzeo1_500_large

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits