I touched and I was burned.

Noe jeg har tenkt ganske lenge og mye på er, hva er den eneste tingen som du mister og aldri får igjen? Jomfrudommen din. Jeg ventet i alle disse årene, alle årene, jeg ville vente på en spesiell som var verdig min renhet. Når jeg tenker tilbake, så angrer jeg svært på den første... Han var egentlig ikke den første jeg ville oppleve dette med. Det skulle være magisk, den beste stunden i livet mitt, men isteden er det til noe jeg ikke vil huske. Det skjedde så fort, det var ikke noe spesiell følelse i det hele tatt. Er det kanskje fordi jeg ikke likte den gutten på den måten? Er det på grunn av at jeg følte han brukte meg? Jeg er forvirret og har ikke så mange svar til det her. Noe jeg vet er at nå har jeg mistet en del av meg selv som jeg aldri kan få tilbake. "Den første kommer du alltid til å huske", sies det ofte, men nei jeg tror ikke jeg kommer til å huske han. Jeg har liksom ikke et slikt bånd til den personen. Han vet ingenting om meg og det virker heller ikke som om han vil bli ordentlig kjent. Han bryr seg ikke, dermed bryr ikke jeg meg heller. 

Men det er den harde realiteten, jeg angrer på min første gang. Jeg angrer på personen det var med, jeg angrer på situasjonen vi var i og jeg angrer på at jeg i det hele tatt lot han komme så nærme. Det var nok et valg som jeg tok og det valget må jeg leve med resten av livet mitt. Jeg var nyskjerrig, noe som ledet meg til å gjøre en feil. 

Jeg oppfordrer dere til å vente til dere er helt sikker på at dere har funnet den "rette" og aldri gi opp. Once you've lost it, you can never take it back, its lost forever. 


For å se positivt på det:

Tumblr_lmr0gjxp7d1qj9uzto1_500_large

Én kommentar

idalhaugenfoto

09.des.2011 kl.22:14

been there ..

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits