gutter fortjener ikke en bra overskrift.

Gutter? Hvordan kan de forklares? Med mange eller med få ord? Det er egentlig både og. De er løgnaktige svin, men samtidig kan de være super søte, i det ene øyeblikket er de helt utrolig, mens i det neste er de verdens størst idioter. Jeg blir helt fortvilt. Og det verste er at vi jenter faller for alle triksa dems, selv om vi vet at det kun er ord. Kanskje problemet er oss jenter? 

Gutter liker rumper og pupper, helst store, men tenker de på at jenta har følelser? Er de virkelig så følesløse, eller er det bare det at de ikke tør å vise følelser selv? Jeg aner ikke, mista troa helt. De har klart å få meg til å gråte, til å le, til å føle meg spesiell for å til slutt bli helt knust. Det er vanskelig å forklare hvordan de oppfører seg. Mange av de er som psykopater, som kun er ute en ting. SEX. 

Alle sier, nei, det finnes jo bra gutter også, men hvor faen i helvette er de da? Bor virkelig de gode guttene så langt unna? De er flinke til å få oss sjalu, de er flinke til å få oss til å overtenke. Jeg får vondt i hode av å tenke på gutter, spesielt en gutt... De er idioter, alle sammen. Eller ikke alle, men jo på en måte. 


Tumblr_lo0koxjtw91qmqr2ho1_500_large
Én kommentar

Caroline

16.des.2011 kl.23:33

jeg er egentlig enig med deg, samtidig som jeg er helt uenig.

jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og jeg kjenner meg igjen i alt for mye. gikk gjennom nesten det samme for 2 år siden, og gått gjennom mildere episoder 2 ganger etter det.

det jeg mener er at gutter ikke er født med samme følelse genene som vi jenter har. vi har langt mer hormoner og humørsvingninger, men guttene har sine problemer. psykisk så er vi jenter 3-4 år eldre enn guttene på vår alder pga. hva puberteten har gjort med oss.

du har helt rett, ALLE gutter tenker på SEX. det er helt naturlig, og det er bare noe å akseptere og gå videre med, men du har lovt til å si nei, og hvis han fortsatt maser/hinter til det så sier du bare ifra at det blir for dumt og han skal slutte.

en dag kommer prinsen din, la han finne deg og ikke du ham. det skjedde med meg, og jeg er over emosjonell og ekstremt klisjé og dramatisk. du må nok bli hjerteknust, og da mener jeg skikkelig hjerteknust før du kan begynne å akseptere ting og elske deg selv før du elsker noen andre.

bare mine tanker, veldig bra skrevet :-)

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits