Everybody is slave, only some are aware.

We are all suffering from mass hypnosis. 

Samfunnet har endret seg på mange forskjellige måter. Vi hører vær dag at staten er den høyeste makt og at de vil oss det beste. Jeg tror ikke på dette. Jeg tror vi alle blir hypnotisert av all musikk, all makt og alle filmer rundt oss. La oss ta et eksempel; Staten har kommet med et forslag som sier at alle bøkene skal være på nettet. Dette er det for meg ingen fordeler med. For det første så kommer mennesker til å bruke mer og mer tid på datamaskinen og for det andre så kan folk enda mer hypnotisert av det som står på nettet. Gud skapte naturen for en grunn, den er ikke bare til pynt, så hvorfor bruker vi all tiden på internett? På å være inne? Vi har blitt en mye mer innestengt generasjon. 

Du er sikkert ikke overbevist over det jeg skriver, men det er slik jeg tenker. Jeg tror vi blir styrt av alt rundt oss. Illuminati kalles dette. Illuminati vil si at du selger din sjel til Satan for penger og luksus. Mange stjerner som vi ser opp til er innblandet i illuminatien. Det er ikke uten grunn til at mange sanger går gjennom hjernen vår dag etter dag, og vi blir påvirket av sangtekstene. Mange musikkvideoer innholder skjulte referanser til Satan og tegn som symboliserer satanismen. Det er helt sykt å tenke på, men om du ikke tror på meg så kan du godt gjøre litt research. 

Når jeg først hørte om dette ble jeg sjokka, men så gikk sjokket over til redsel og redselen ble til sinne. Tenk; Vi blir jo påvirket av alle høyere makter og det er nok få som tror at den høyere makt utnytter oss. Vel, først og fremst skjer illuminati i større og mektigere stater som USA.  Vi alle tror at vi er frie og løse mennesker, men er vi egentlig det når vi blir så sterkt påvirket av media og staten? Secret Society og New World Order er kanskje ukjente ord for deg. Dette går ut på at det finnes et samfunn som styrer alt, som tilber satan. New World Order er at det skal skje en forandring i verden. Mange stjerner som har vært med i illuminatien vil nå løse seg vekk fra den, men så fort de gjør det så ender de enten opp død eller fengsel. 

Et eksempel er Michael Jackson han ble jo klandret for pedofili to dager etter han laget en sang som var imot illuminatien. Er dette kun tilfeldig, eller er det noe dypere bak det? Og nå vet vi også at han ble myrdet av sin egen lege.  Jeg vet at det er mange av dere som ikke blir overbevist for det er så sinnsykt vanskelig å tro på det. Men det er nok ikke tilfeldigheter at stjerner som 2 pac, M. J og DMX blir beskyldt for ting som de ikke har gjort.

Det er jo en grunn til at det blir mindre og mindre religion i verden? Jo, en del av det er forskning og at det ikke finnes noe logisk grunn til at Gud finnes, men hvorfor vil verden plante denne ideen i hjernen vår? Er det ikke opp til oss hva vi tror på? De kan jo ikke tvinge oss til og ikke tro, det er noe vi velger selv.

Penger er alt i følge illuminatien? Grådighet. Det er jo ikke sant, penger er goder, men det er ikke alt. Mennesker som tror det kommer til å ende opp som egoister. Staten snakker jo også om at de skal ha slutt på terrorisme, men skjer det? Om vi setter puslespillet sammen så kommer vi til å finne ut sannheten til slutt. Jeg skal gjøre mer research på dette temaet. Dere kan tro hva dere vil, men dette er mine tanker. Jeg blir bare kvalm av å tenke på dette og det er helt utrolig hvordan mennesket har blitt og hvor egoistisk verden har blitt.

Bare hør, en av mange sanger om dette temaet, det er jo en grunn til at denne sangen ikke går på tv: 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits