Back in town.

Da har starten på året begynt og jeg må tilbake til den byen jeg bor i. Jeg håper at alt blir bedre enn i fjord og jeg skal bli så mye flinkere til en del ting. Jeg har håpet og troa. 

Jeg kommer til å savne familie og venner, men som det sies: No pain, no gain. Du må jobbe hardt for å vite at du faktisk har oppnådd noe. Så hver gang jeg kommer hjemover så kan jeg stolt si: Dette har jeg fortjent. Rutinen og døgnrytmen må bare fikses, så kommer alt på plass til slutt. 

Et nytt og ferskt år venter på meg, det er så mye som skal skjer. Jeg gleder meg til hver eneste dag av dette året og jeg ser på det hele med et mer optimistisk syn. 

For jeg er nemlig jenta som kommer til å ta denne verden med storm, det vet jeg. Jeg skal oppnå alt jeg har villet oppnå, koste hva det måtte koste. Jeg er klar for utfordingene, for hva er vel et liv uten utfordringer? Jeg er klar for alt og jeg kjenner inni meg at alt kommer til å bli bra!

Tumblr+photography6_large

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits