I like the feeling you give me.

Da sitter jeg her på en fredagskveld, alene. Det er veldig fint og deilig. Colbie Caillat lyder fra Youtube. Tankene går tilbake til forrige fredag, det var en fin dag.

Jeg er på det stadiet der han er den eneste jeg tenker på, alt ved han. Vi hadde det fantastisk, så fantastisk har jeg ikke hatt det på lenge. Jeg vet ikke om jeg fortjener en gutt som han, han er liksom problemfri, han er hvertfall den snilleste og mest omsorgsfulle gutten jeg vet om?

Tumblr_lft5xyony11qag0v3o1_500_large

Sakte, men sikkert nok finner du veien til hjertet mitt. Jeg liker at du er dramafri, jeg liker at du bryr deg og jeg liker at du liker meg. Når jeg tenker på deg får jeg sommerfugler i magen. Du er så søt, jeg er blitt glad i deg, det er enkelt å bli glad i en person som deg. Du er morsom, kjekk og rett og slett herlig. Du gir meg glede, jeg vil dette skal fungere, fordi du er så bra. Når vi er sammen, så funker det bare.

Image06_large

Måten du kysser på er bare helt sykt, aldri opplevd noen som kysser så lidenskapelig og godt. Du er liksom ikke sånn at du må forte deg til samleie, og det liker jeg. Jeg liker at du bruker tiden din på meg. Jeg liker å sove med deg. Jeg liker når du ler, du har en sykt morsom latter! Jeg liker å se på stjernene med deg. Jeg liker å se på film med deg. Jeg liker å lage mat med deg. Jeg å danse med deg. Jeg liker å sitte og bare se på deg. Jeg liker at du liker meg uten sminke. Jeg liker å ha på klærne dine. Jeg liker at du kaller meg jenta di.  :)

Tumblr_lksqqvza1v1qjdx4mo1_500_large

I bunn og grunn, jeg liker deg, utrolig godt. Jeg håper du føler det på samme måte.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits