Spenning kroppen.

(Får ikke sove, så publiserer en random tekst.)

Han ser på hun som om hun er den eneste, den eneste han bryr seg om. Hun er glad i han, utrolig glad i han. Hver gang hun slipper hånden hans griper han etter den, som om han er redd for å miste det kjæreste han har.

Hver gang hun er med han føles alt så perfekt og feilfritt. De kan sitte i timesvis uten å si et eneste ord til hverandre og det er det som gjør forholdet vakkert. De liker å være i hverandres selvskap. Det er så lett og det blir ikke pinlig stillhet. De ler av hverandres vitser og er komfortable rundt hverandre. Kanskje han er forelsket? Kanskje hun også er forelsket?

Hun må snakke med han hver dag for å se om alt er i orden med han. Hun trenger å vite at han er i et trygt og godt sted. Hun vet at hun trenger han. Hun liker han, det er sikkert.

Han er så snill, kanskje den snilleste personen hun kjenner, til og med. Hun vil ikke såre han, for han er noe av det beste i livet hennes. Hun er redd for å bli såret, men hun føler seg trygg. Hjertet hennes føler seg trygt. Hun forbinner han med trygghet.

Han er sårbar, akkurat som henne. Noen ganger tenker hun at han kun er en gutt, men slik er det ikke. Han forstår hun, han trenger ikke si det. Hun ser det på blikket hans. Han er uskyldig. Han vil få henne til å smile. Han klarer det nesten alltid. Hun får en varm følelse i kroppen, det kiler.

Han kysser henne mykt og smiler. Hun beundrer han og smiler, tenker: "Kanskje jeg er forelsket?"

Tumblr_lxrulanomy1r5u3o6o1_500_large 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits