You only live once, but if you do it right, once is enough

  • 29.feb.2012 kl.18:16 i TV

I går skjedde det noe helt forferdelig, og jeg sitter her enda helt sjokka. Jeg kjente denne jenta knapt, men den korte tiden jeg kjente henne, gjør at jeg for vondt inni meg, når jeg tenker at hun ikke lever lengre iblandt oss. Jeg er både trist, sjokka og forbanna. Hvordan kan noen utsette seg selv og andre rundt seg for noe sånt. Ingen fortjener å dø på denne måten, og ingen fortjener å føle den smerten at noen er dø. Det er så ufattelig trist og vondt. Må si det fikk meg til å tenke på livet og hvordan vi skal behandle mennesker som har det vanskelig.

Hun var jo så ung og vakker, og hadde hele livet foran seg. Husker godt da vi lekte sammen, der vi bodde begge to for en del år siden. Vi aket og laget engler i snøen. Det husker jeg kjempegodt.

Håper du har det bra hvor du nå er. Hvil i fred!    XOXO pinkygirl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

girlygiirls

girlygiirls

19, Oslo

Vi er to jenter, som kommer til å skrive om alt mulig her, vi er anonyme! Om du har noen spørsmål eller tips til hva vi kan blogge om, send mail til : sofie61@hotmail.no


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Vi er kun to jenter som forteller om livet vårt og hverdagen vår. Vi er begge 19 og klare for å leve livet ut til det fulle.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits