No one really know why they are alive until they know what they'd die for.

(Glemte å publisere før i dag.)

Døden, dette er et smertefullt ord. Hver dag dør mange tusener av mennesker, mange vi ikke kjenner og kanskje til og med noen vi kjenner også. I går fikk jeg vite noe som sjokkerte meg. Jeg fikk høre om en bekjent som kanskje hadde tatt livet sitt. Hun var svært ung og selv om jeg ikke kjente hun så godt, så var det veldig trist å høre. Tårene rant, for å si det sånn. Jeg vet ikke, men et eller annet stemmer ikke. En 17 åring skal ikke ta livet sitt, det blir så feil. Det gjør vondt over alt. Tanken på hvordan familien og bestevenner reagerer er sykt å tenke på.

Tro meg jeg har vært der! Jeg ikke har fortalt det til mange, men av og til har jeg følt meg så verdiløs, noen ganger føler jeg også at ingen trenger meg, at jeg bare er til bry for denne verden. Det kan ha noe med jantelov Norge vi bor i, men en må aldri miste håpet. Tenk på alle de som er utrolig glad i deg, de som nærmest kunne dødd for deg. En død kan skade 1000 hjerter. Det er så mye flott og vakkert med livet, det er bare opp til deg om du vil oppdage de tingene.

Jeg kjente ikke denne jenta så godt, hun var bare en jeg så av og til, men tenk nå, hun er borte for alltid. Det sårer. Håper virkelig hun er i en bedre plass nå og at hun får den freden hun ville ha. Hun var så utrolig vakker også. Hvorfor? Dette spørsmålet er vanskelig å svare på. Hvil i fred, vakre jente. 

Tumblr_lfz01niwqm1qcu0o9o1_500_large

Utrolig sterkt bilde!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits