Jeg elsker deg, ordene som fungerer som magi.

Varmen sprer seg i hele kroppen, det er spenning i luften. Han snur seg mot meg og ser meg dypt inn i øynene. Jeg har noen tårer i øyet. Han stryker de bort.  Måten han ser på meg er et blikk jeg aldri har sett før. Han er der for å beskytte meg mot alt det onde i verden. Han sier sakte: " Kan jeg få lov til å si deg noe?" Jeg blir nervøs og spør om det er negativ, han sier at nei det er det ikke, han håper hvertfall ikke det. Så sier han: " Jeg vet det ikke har gått så lang tid, men jeg klarer ikke å holde det tilbake lenger og jeg ser ikke vitsen med å skjule det, jeg elsker deg."  Jeg er litt skeptisk og sier; " Hvorfor elsker du meg, hva er det å elske?"

"Vil du ha grunner? Først å fremst følelsene jeg får når jeg er med deg. Hver gang du er i nærheten så kiler det i hele magen og hele kroppen blir varm. Måten jeg må smile når du er ved siden av meg. Måten jeg holder hånden din på, jeg klarer ikke slippe den. Når du ser på meg, så er det faktisk det eneste jeg trenger her i verden, måten du smiler på, et mer vakkert smil har jeg ikke sett. Jeg elsker deg, har aldri følt sånn i hele mitt liv og jeg vet det vi har er ekte. Jeg vet at uansett hvor mye dumt du gjør så kommer jeg alltid til å tilgi deg, fordi det jeg føler er så sterkt, og om noen slår opp så er det nok deg. Om jeg mister deg så ser jeg ikke vitsen i å leve mer. Du er livet og hjertet mitt. Jeg er glad jeg er den gutten du stoler på og jeg vil være den du stoler mest på i hele verden."

Det blir stille i noen sekunder, jeg klarer ikke sette ord på hva jeg har lyst å si, så jeg bare kysser deg i stede med tårer i øynene. Du er den beste som har hendt meg, gutten min. Jeg er så lykkelig. 

Image09_large
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits