Our love is like the wind, you can't see it, but you can feel it.

Jeg føler noe. Det er noe jeg aldri har følt før. Jeg blir glad, trist, sjalu og sinna. Det er mange blanda følelser i hjertet mitt. En dag kan jeg være så glad å smile hele dagen, mens en annen dag er jeg så lei meg. En ting er sikkert, jeg er ikke glad i avstanden mellom oss. Du er helt der borte og jeg er her. Vi gjør alt vi kan for å få det til å fungere, men av og til blir en bare lei av det. Avstanden skal egentlig ikke bety så mye når vi begge føler så mye som vi gjør.

 

68d52f6b89f876d6a9206b32a740c90d_large

 

En positiv ting med denne avstanden er at hver gang jeg ser deg, så er det en av de vakreste dagene i mitt liv. Å se deg, å ta på deg, å snakke med deg, å kose med deg, å kysse deg når du er i nærheten er verdens beste følelser. Savnet blir større og større for hver gang du tar toget hjem igjen. Jeg sitter med klump i halsen og tenker: «Når er neste gang jeg får lov til å se han?» Det spørsmålet liker jeg ikke. Jeg vil at vi skal være som andre par som får lov til å se hverandre hver eneste dag, men vi må nøyes med det vi har. Det vi to har er verdifullt og jeg hadde ikke byttet det i mot noe annet. Vi er ærlige med hverandre, hva nå enn det gjelder. Vi smiler og ler når vi er sammen. Vi tuller. Vi er komfortable med hverandre. Vi kan fortelle hverandre våre mørkeste hemmeligheter. Vi har et sterkt forhold.

 

Tumblr_kq0x17icys1qzlohyo1_500_large

 

Forholdet i seg selv har ikke vart lenge, men jeg vet det kommer til å vare. Jeg er klar for å kjempe for deg. Jeg er klar for å være der for deg. Jeg er så glad i deg. Du sier du er glad i meg også, men noen ganger er jeg redd for at du ikke mener det. Jeg har vanskeligheter med å stole på deg, jeg mener gutter generelt, eller jeg mener mennesker? Jeg vil tro deg, med hele mitt hjerte, for du betyr så mye. Du er min livs kjærlighet. Du er den jeg har kommet lengst av alle. Du er den som har vist at du bryr deg. Du har hjertet mitt på en god måte. Jeg har åpnet meg totalt for deg, veggene er borte. Du vet alt om meg, absolutt alt.

Du er den beste jeg vet om, jeg er glad i deg!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits