Du er ikke en del av familien lenger

Man skulle tro at ting blir lettere når man har familien rundt seg, men egentlig ødelegger de mer enn man skulle tro. Setninger som "Du er ikke en del av familien" og " du kommer til å ikke oppnå noe" er ikke det man vil høre fra en mor. Desverre fikk jeg høre det, og nå sitter jeg her og tenker at hun faktisk mente det. Er hun såret over at jeg vil flytte vekk? eller er det at hun bryr seg for mye om hva andre tenker ? Eller begge deler, vet jeg ikke. Jeg er gammel nok til å bestemme hva jeg vil og hvor jeg vil flytte, og er hun en god mor skal hun godta mine valg. Hun trenger ikke vare enig med meg, men kan likevel respektere det JEG vil. 

Hun har hatt det vanskelig, det vet jeg, men hva har jeg gjørt for å fortjene dette. Kanskje hu hadde likt meg bedre om jeg hadde gjørt mye verre ting, hvem vet. Hvis så små ting har så stor betydning for hu, så har ikke jeg tenkt å bry meg. Jeg har gjørt så godt jeg kan for å vare en god datter, hva mer forventer hun?!?. Nei vent ,hun forventer seg en perfekt datter som skal si ja til alt hun sier. In my ass.Vi lever i 2012 nå mor!

Jeg er ikke sur på hu, men jeg er bare såra over at hun er "flau" over å ha meg som datter. At hun bryr seg mer om hva andre tenker og sier, for jeg trodde ikke min mor var sånn, men der tok jeg feil. Likevel elsker jeg hu, og håper at hun en dag setter seg i min situasjon også. XoXo pinkygirl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits