frustrert

Du vet når du sitter fast og kommer deg ikke videre. Joda, det vet jeg alt om! Man slutter å tenke, fordi man er så lei av det. Til slutt faller man sammen med tårer hver gang. 

 

Det hjelper ikke særlig heler med å vare "forelska". Det fucker opp og man blir bare mer frustrert! Han må serriøst skaffe seg vett, og sette seg i min situasjon. Gjør han det ikke snart, vet jeg ikke om jeg orker det mer. Bedre å vare alene enn å fucke opp seg selv med de spm a. Og nei jeg stoler ikke på han og kommer mest sannsynlig ikke til å gjøre det heller, desverre. Hvorfor ? bare fordi. Ganske sykt å tenke på, men noen ganger tenker jeg at han burde såre meg, for jeg vet hvor såra jeg ville ha blitt.

Jeg vet ikke hva det er, men dagene føles liksom så triste og meningsløse. Noen ganger vil jeg bare le og ha det fint, mens andre ganger vil jeg ingenting. Jeg må bare prøve å nytte livet så mye jeg kan, for jeg for jo aldri tilbake den tiden her. Skulle bare ønske hjertet sa det samme, men den svikter meg sammen med smilet. Jeg må finne noe å motivere meg med, så vi for se.

 

 XoXo pinkygirl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits