Himmelen har fått en vakker engel.

Jeg hadde en drøm i natt, en passe så skummel drøm. Jeg drømte om hun jenta som døde for 3 uker siden, en god venninne. Drømmen gikk ut på at hun var hjemme hos meg, men vi alle visste at hun var borte, at hun ikke eksisterte mer på denne jorda. Hun gikk opp trappen, jeg hørte noen trappetrinn og tok med meg min bror til trappen. Vi så ikke hvem det var med en gang, men når vi så det kom det som et stort sjokk. Hun var ikledd blå bukse, blå topp og alt var blått. Smilet hennes lyste opp den mørke gangen. Hun sa til meg; Bli med meg. Hun var jo dø, så jeg begynte å gråte. Jeg begynte å gråte og løp vekk. Det var hele drømmen. Når jeg våknet var jeg i sjokk. Det føltes så ekte, det smilet, den stilen, alt ved hun føltes så ekte. 

Nå er det ca 3 uker siden du døde. Vanskelige dager har dette vært. Du var så vakker, så snill og så utrolig full av livsglede. Du inspirerte meg på mange måter. Du gjorde det du ville, du turte å trosse kulturen vår, du var den jenta som det var enkelt å snakke med. Det er vanskelig å tenke på at du er borte for alltid. Hvorfor akkurat deg? Hvorfor?  Det er litt vanskelig å våkne å tenke på at du ikke er her lenger. Deg kommer jeg aldri til å se på denne jorden igjen. Håper jeg ser deg i himmelen en dag, blant alle de vakre engelene. Du var en utrolgi god jente, mot alle. Jeg husker da vi var små så lekte vi alltid sammen. I noen år mistet vi kontakten, men når vi begynte på videregående igjen, så fikk vi kontakt igjen. Jeg husker den ene gangen vi satt i gangen, deg, meg og bestevenninna mi. Vi snakket om alt, kommer alltid til å huske den dagen.

Det var en lettelse å drømme om deg og endelig se deg igjen. Jeg fikk aldri tatt ordenlig avskjed. Jeg er glad i deg. Du har satt spor igjen på denne verden. 

418494_363288870383077_6570853_n_large

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits