18.11.2012

Du vet at du føler deg alene når du sitter innenfor fire vegger og klarer ikke annet enn å tenke. Du tenker på hvor mye du savner visse personer og hva som hadde vart annerledes om du kunne ha møtt dem oftere. Du tenker på hvor kjedelig det egentlig er på jobb, og sitter midt på natta for å skrive cv for å søke på andre jobber. Du tenker på moren din som ikke synnes at du gjør en dritt og kaster bort livet ditt.Du tenker på hvor mye du gleder deg til å flytte hjemmefra, og ha kontroll over ditt eget liv. Jeg orker virkelig ikke det tullet her, så derfor skal jeg skaffe meg en ny jobb, til å starte med, og resten ... ja resten for komme etterhvert. 

 

    Over til noe annet, nemlig at mamma fant et bilde av meg og han, og det klikka for hu. Det klikka ikke bare,      hun nekter å møte han og vil ikke ha noe med han å gjøre. Det er vel like greit, for det var vel ikke noe nytt. Er det    rart at jeg ikke fortalte noe .. nei! jeg var klar over hvordan hun ville reagere, og holdt derfor kjeft. 

  Samtidig vil jeg nok si at hun  ga meg lit motivasjon, selv om jeg er ganske skuffet over hu. Jeg kommer til å           høre på råda hennes, men det er mitt liv og ikke hennes. 

 

    Dermed så håper jeg at de neste ukene blir bedre enn de forrige og har håp om at alt ordner seg til slutt.

   XOXO pinkygirl

Én kommentar

bloggmejikih

18.11.2012 kl.10:42

<3

Skriv en ny kommentar


hits