It's so loud inside my head with words that I should've said.

Hva er tankene i hodet mitt akkurat nå? Det er så mye, men først og fremst er det deg. Hvor skal dette føre? Har vi noe seriøst? Gjør jeg deg glad?

En ting er sikkert og visst at du gjør meg glad, du får meg til å føle meg spesiell. Du kaller meg engelen din. Du får meg til å le av hvor teit du egentlig er. Jeg vil du bare skal være min og ingen andre sin. Jeg er komfortabel rundt deg, jeg er ikke flau som jeg alltid pleier å være. Vi kan bare sitte i stua, så plutselig sier du noe rart og får meg til å le. Vi har et fint forhold til nå. Vi er utrolig køddete sammen, men samtidig snakker vi om seriøse ting. Det liker jeg, at vi har balanse.

Det er en tanke i hodet mitt som irriterer meg noe forferdelig og denne er hva hvis du finner en annen? Hva hvis jeg ikke er bra nok for deg? Hva hvis jeg egentlig ikke fortjener en som deg? Jeg prøver mitt beste og ikke tenke så negativt, men tankene er der hver eneste dag. Når vi er sammen har vi det alltid bra, men når jeg er borte fra deg selv om det bare er en dag kommer disse tanke tilbake. Spesielt når du ikke sender meg meldinger eller ringer meg. Da tenker jeg automatisk: «Hva hvis han er med en annen jente?» Disse tankene er smertefulle. Jeg prøver å åpne meg selv mer og mer for hver gang som går, men jeg klarer liksom ikke å åpne meg helt enda. Jeg tror du har skjønt godt hvor glad jeg er i deg.

Hva hvis du utnytter dette til din fordel? Jeg er så lei av å bli utnyttet og tråkket på. Jeg bare ber til Gud om at du ikke er en sånn type. For hvis du er det, så er det ikke sikkert at jeg kommer til å tro på det som kalles kjærlighet lenger. Jeg har blitt såret alt for mange ganger og jeg går i samme dumme felle hver eneste gang. Jeg lærer aldri. Men er det ikke slik at om man ikke tar sjangser i livet, så er det ikke vits å leve? Nå er du en del av meg. Du former meg til et menneske jeg vil være. En som stoler på gutter. En som klarer å være trofast og ærlig uansett hva. En som smiler mer enn noen gang. En som tenker på fremtiden sin sammen med deg.

Hva hvis vi ender opp sammen? Det er en tanke jeg liker å tenke på. Du behandler meg så godt. Du lager mat til meg, du kysser meg på panna når jeg er lei meg og holder rundt meg når jeg ikke vil snakke om ting. Du spør meg ofte om hva jeg tenker på? Det viser at du bryr deg om mine tanker og hva som er oppi hodet mitt. J Nå orker jeg ikke skrive mer, hehe. 

¨¨

Tumblr_lljay9jax91qe31xzo1_500_large
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits