MYsuperman

Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne si nei til alt uansett hva det er uten å få dårlig samvittighet eller grine meg selv til søvn. Ja jeg gruer meg til å gi glipp på gutten min på grunn av avstanden, men håper jo så klart på det beste. Vil ikke vare den personen som sier at jeg har funnet meg en ny om det skulle skje. Jeg vil jo vare med han, men verken familie el kultur går overens, og avstanden gjør ikke ting enklere heller :( Tiden for bare vise, men det er bare så stressende og trist.

                            

Det er bra som det er nå, men om jeg ikke ser han på en dag el to tenker jeg bare på hva han gjør osv. At han er utro el rett og slett bare juger om ting. Vi er så ofte sammen at det liksom ikke føles helt riktig når vi er fra hverandre .Det er f* ed men selv om jeg ikke vil at det skal vare sånn så har det desverre blitt sånn. Han passer meg bra, for jeg vet det er veldig få gutter i verden som har personligheten som han har. Likevel vet man ikke hva som skjer, og mye kan forandre seg i løpet av kort tid, og man kan ikke se bort ifra at personlighet også kan endre seg. Kan ikke si at jeg stoler helt på han, men jeg prøver og det holder for min del.

Det skjedde forresten noe uventende i dag, og jeg ble ganske satt ut. Der var jeg med mor og skulle kjøpe noe og i det vi går inn i butikken hører jeg en kjent stemme, og gjett hvem det var. Joda min tidligere crush, og som vanlig ble jeg helt lam i beina.. Blikket hans førte meg fra topp til tå, og Ikke nok med det, men han klemte meg å...til forskjell fra sist gang føltes alt bare så annerledes. Han fikk meg til å inse hvor glad jeg har blitt i gutten min og det er en grunn til at han dukket opp i livet mitt. 

                                                                                                         XoXo pinkygiel

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits