hopeless place

Jeg er så lei av å tenke negativt. Jeg har gjört det jeg har lovet meg selv å gjöre, har gått turer for å lufte tankene, fått meg jobb for å holde meg opptatt og holde meg unna folk som ikke trenger meg i livet deres, og likevel sitter jeg her med mye negative tanker. Hvor kommer disse tankene fra? Vel Innerst inne vet jeg nok hva som egentlig plager meg, men klarer ikke å sette ord på det. Det er  alt og ingenting, noe som er helt patetisk, men jeg har liksom verken kontroll over tankene mine el kroppen min. Det som frister om dagen er å drikke seg dritta og bare holde seg unna folk. Jeg er klar over at det er en veldig feil tankegang, men hva om det er akkurat det man föler for, hvilken andre valg har man? Jeg har prövd å tenke positivt, og skal fortsatt ikke gi opp, men så fort man havner der man ikke vil, så er man tilbake på den onde sirkelen igjen.

Jeg kan for eksempel ikke unngå venninen som tydeligvis synes jeg er så mye kjedeligere enn de andre, fordi jeg må på forelesninger for å klare eksamnene, og dermed MÅ se hu. Eller jeg kan ikke  felle en tåre når jeg er på jobb, hvis jeg föler meg dårlig, fordi jeg kan FÅ sparken.Jeg kan ikke slutte å tenke når jeg er alene, fordi noen ganger MÅ man bare vare alene.

Jeg vil bare föle meg bra med meg selv, og slutte å tenke så mye. Venter fortsatt på den dagen, skulle bare önske den kom lit fortere.XoXo pinkygirl

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits