feel like that

Hva er det som skjer med meg? kan det ikke bare ta slutt ? Jeg vil fungere normalt igjen, og finne ut hva som gjør meg glad. Nå er jeg bare deprimert og er redd for å bli såret. Det gjør vondt i brystet .Det gjør vondt i hele kroppen. Jeg vil ikke vare her, klarer bare ikke å vare her. Jeg vil stå høyt oppe på et fjell og bare skrikke ut. Trenger det virkelig. Jeg vil vare med han, men burde bare avslutte det hele. Jeg er så jævla redd og forvirra. Var så snill kropp, kan ikke du bare samarbeide. slutt å ødelegg meg. Jeg orker bare ikke mer. 

   stuff | via Facebook

Det har nå gått en uke uten at han har tatt kontakt. Det er nok tegn på at han ikke tenker på meg, noe jeg burde ha skjönt for lenge siden. Hvordan skal jeg reagere når jeg ser han? skal jeg bare si det rett ut? nå er jeg bare skuffa.

Endelig fikk jeg melding etter fem dager, men har fortsatt ikke fått forklaring på hvorfor han ikke tenkte på meg i løpet av disse dagene. Vi er tilbake på det gamle men jeg lar heller han jakte på meg, for jeg vet allerede at jeg liker han. 

 

 

 

Ingen kommentarer

30.03.2014 kl.22:11

herreguud... værsåsnill aldri slutt og skriv her fordi jeg har endelig etter 4 år med depersjon har jeg endelig funnet noen som har masse av de samme tankene som meg.. fy f*** elsker og lese her ♥ keep up the good work og stay strong.. shitty ord jeg vet.. dere har sikkert hørt d før eller no sånt men det er sant, dere er fantastiske ♥♥

Skriv en ny kommentar


hits