Thats the wrong thing to do

Når det eneste man opplever er å sitte å grine minst en gang i uka, så lurer man på om det er verdt all gråten. Man lover seg selv om at det er siste gangen, men når ting blir vanskelig så er det pån igjen. Det er bare sånn vi jenter er. Vi gråter fordi vi er lei oss og kan hate alt og alle når vi er sinna. Gutter derimot kan bare glemme alt å så gå videre. Så hvorfor skal de få lov til å reagere som de gjør, men vi bare klager om vi sier ifra om ting, eller bare vil snakke. 

Er det greit at kjæresten drar ut med kompiser og sier at han skal ta siste bussen hjem for å vare hos meg. Likevel mister han bussen og i tillegg så svarer han ikke på meldingene og når han svarer så er det ^^ jeg rak ikke bussen og kjøpte meg mat^^ .Så han svarer ikke og gir ikke engang beskjed om at han ikke tar bussen. Forventer han at jenta bare skal si ^^ det går så fint atte?^^ Vel som jente vil man ta tenke ^^ hva gjøre han siden han ikke svarte^^ - ^^ var han å pulte en annen ^^. Det er bare naturlig for oss å tenke sånn, men kun fordi han ikke svarer på meldinger og en time etter at bussen skulle ha gått så sier han at han mistet den. Det gjør vondt å tenke som vi gjør, og det er da usikkerheten kommer frem. I dette tilfellet er det ikke snakk om å stole på gutten eller ikke, men det at han ikke svarer og sier ifra er skuffende nok. 

Er det greit å ignorere/ gå når kjæresten gråter eller er lei seg? Og uansett hvor vant de er med det, så er det gjennom gråt vi uttrykker at vi ikke har det så bra. Er jeg den riktige jenta for han, når han ikke klarer å takle det?Det gjør så vondt når han bare går, eller ikke svarer på anrop, for da tenker man tilbake da man var singel og fri. Man ble såra da også, men ikke på samme måte, og ikke fra en man var så utrolig glad i. 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og for heller ikke sove. I morgen kommer han hit og jeg aner ikke hvordan jeg skal oppføre meg. Har sendt minst 5 meldinger, men skulle ønske jeg aldri sendte de, for nå angrer jeg for at jeg viste han at jeg brydde meg. Dette suger såå, for jeg klarte meg sååå bra helt til han ikke svarte meg. Da ble jeg såra. 

 

So cry if you need to, but I can't stay to watch you
That's the wrong thing to do
Touch if you need to, but I can't stay to hold you
That's the wrong thing to do
Talk if you need to, but I can't stay to hear you
That's the wrong thing to do
Cause you'll say you love me, and I'll end up lying
And say I love you too                          

drake-doing it wrong

 

I trust you is better than I love you because you may not always trust the person you love, but you can always love the person you trust

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits